Hosszú várakozás a bejáratnál? Végig kell rohanni a kiállításon? Túl zsúfoltak a kiállítótermek? Az Ön kényelme érdekében el szeretnénk kerülni az ilyen eseteket, hogy a szó legpozitívabb értelmében tehessen szert felejthetetlen élményekre. Ezért használjuk az időablakra szóló jegyeket.

A foglalás során Ön dönti el, hogy melyik időablakra legyen érvényes a jegye. Így, amennyiben ezen időintervallum elején érkezik, úgy biztosítani tudjuk, hogy a megadott 30 percnél többet biztosan nem kell várakoznia, amennyiben nagyon sokan érkeznek a kiállításra.

Ha az Ön által kiválasztott időkeret előtt vagy után érkezik, akkor előfordulhat, hogy a bejáratnál várnia kell. Azonban minden megvásárolt jegy megőrzi érvényességét a foglalás napjára vonatkozóan. A belépést követően a kiállításon Ön által eltöltött idő korlátlan, a nyitvatartási időn belül.
Azt javasoljuk, hogy előzetesen szánjon két órát a kiállítás megtekintésére.

IDŐABLAKRA SZÓLÓ JEGY

 

Tárlatvezetésünk zárt körű csoportoknak és iskolai csoportoknak kialakított extra szolgáltatás, melyet egyiptológusok és történészek vezetnek.
A tárlatvezetések dátuma szabadon választható. Minden tárlatvezetés körülbelül 90 percet vesz igénybe, ahol szakértőink egy különleges utazásra kísérik a látogatókat az ókori Egyiptomba, és örömmel válaszolnak a kérdésekre.
Külsős idegenvezetők által tartott tárlatvezetésre nincs mód.

TÁRLATVEZETÉSEK

Tut-Madrid-Opening2.jpg

 

Email:   csoport@jvsgroup.hu 

Telefon: +36 70 365 6703

További információkért: info@jvsgroup.hu