10 fő felett lehetőség van csoportosan megtekinteni a kiállítást, melyhez - külön díj ellenében – egyiptológiában jártas tárlatvezetőt kérhetnek.

Nyugdíjas, felnőtt, vagy vegyes csoportok esetén az egyéni jegyárakkal kell számolni, egyéb csoportos kedvezményt nem biztosítunk.

Csoportok számára a ruhatár ingyenes.


A tárlatvezetés opcionálisan 12.700 Ft / csoport. 
A tárlat megtekintése kb. 1,5 órát vesz igénybe.


A kiállítás végén lehetőség nyílik ajándék vásárlására a kiállítás shopjában.

A csoportokat előzetesen regisztráljuk, de a belépő árát a kiállítás helyszínén van lehetőségük rendezni, a tárlat megtekintése előtt. 
(KOMPLEX, 1061 Király u.26.)

COVID-19-re vonatkozó információ:

Kedves Látogató, Csoportszervező!

Csoportosan érkező látogatónknak javasoljuk, hogy a Deák térhez közel eső Erzsébet téren szálljanak le a buszról és sétáljanak át a kiállításra.

Személyautóval érkezőknek a környező utcákban illetve parkoló házakban van lehetőség parkolásra. Szombaton és Vasárnap a parkolás Budapest utcáin ingyenes, kivéve ha a szombat munkanap.

A Care Park Holló utcai parkolójában vendégeink 25 % kedvezménnyel parkolhatnak. A kiállítás megtekintése után a kasszában kapnak egy vouchert, melyet érvényesíteni tudnak a parkolóházban.

 

 

Várjuk Önöket szeretettel!

A JVS Group csapata

Parkolás és érkezés

Kiállításunkon a maszk használata kötelező!

Szeretnénk megnyugtatni mindenkit afelől, hogy a kiállítás látogatása biztonságos, és mindent megteszünk azért, hogy megfelelő egészségügyi és higiéniai körülményeket teremtsünk.

A kiállítóteret fertőtlenítjük, a külső keringésű szellőztetőrendszerünk megfelel az előírásoknak, valamint több ponton érintésmentes kézfertőtlenítő készülékek állnak a rendelkezésre.


Az audioguide készülékeket minden használat után fertőtlenítjük.

A kellő távolság betartása érdekében a csoportokat fél órás időközökkel engedjük le.

REGISZTRÁCIÓ

Email:   csoport@jvsgroup.hu 

Telefon: +36 70 365 6703